Updates

Assalamualaikum.



Maaflah sebab dah lama saya tak tulis apa-apa di sini.

Bukan sebab sibuk.

Sebenarnya, saya tak tahu apa yang saya patut tulis.

Saya risau kalau saya bercerita tentang diri saya, akan ada yang tersalah anggap. Mungkin juga akan ada yang fikir saya tak menggunakan blog saya ke arah yang lebih baik.

Kalau hendak tulis tentang apa-apa yang tak berkaitan dengan diri saya, saya tak tulis lagi dah di sini sebab saya dah ada blog baru yang saya kongsikan bersama-sama beberapa orang kawan saya. Dekat blog tu, saya menulis artikel-artikel dakwah.

Jadi, sejujurnya, saya pun confused nak tulis apa di sini.

Pasal sambungan cerita The Lonely + AdaMu pulak, saya akan sambung selepas ni, in shaa Allah.

Terima kasih kepada yang tertunggu-tunggu dengan sambungan cerita tersebut. Saya menghargainya. Jazakumullahu khair.. :)

Saya sendiri belum pasti bila cerita tu boleh siap. Apapun, saya berharap ia dapat siap sebelum saya sibuk nanti.

Moga Allah permudahkan urusan saya.

:)


Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Updates

Anonymous said...

insyaAllah, smoga Allah mmprmudahkn urusanmu... :)

Mimi Jazman said...

Anonymous ...

Ameen.. Terima kasih..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.