Tidak Dipersiakan..

Assalamualaikum.. 



Alhamdulillah.. Setelah begitu lama meminati subjek Biology..hari ni..ana diberi peluang menjadi mentor kepada beberapa orang sahabat ana yang lain..

Walaupun perlu bersusah-payah sikit (ana hanya dapat markah cukup-cukup makan tahun lepas jadi,kenalah usaha lebih sikit), ana memang tak kisah sangat kena study BIO sebab BIO adalah favourite subject..

Tapi..tak adalah ana berniat untuk menjadi seorang doktor pun.. (sebab ana ada masalah dengan darah manusia)..

Dan ana mengucapkan JAZAKUMULLAH sangat-sngat dekat kawan-kawan ana yang sekumpulan dengan ana tadi.. Memang dyeorg best sangat2.. Banyak support and cool jugak.. Ready to listen and able to ask.. And bila suruh jawab soalan..ana sangat-sangat suka time dyeorg jawab soalan tanpa melihat buku atau kertas jawapan..

Satu kepuasan bagi ana melihat apa yang ana ajarkan tu dapat difahami oleh semua walaupun apa yang ana ajarkan tu semuanya benda-benda kecik sahaja..

Tak pe.. Dari semalam lagi ana dah azam.."MANTAP WALAUPUN SIKIT!"

Ana tak nak berkejar, nak cepat-cepat habiskan soalan.. Sikit pun tak pe asalkan semuanya kukuh.. ^^

Alhamdulillah.. Usaha bangun pagi dan tidur lewat ana tidak dipersiakan begitu sahaja.. :)




Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Tidak Dipersiakan..

muhd farhan said...

bgus mj... :)

Mimi Jazman said...

muhd farhan ...
jazakallah..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.