Do You Ever Feel Life is Going too Fast??

Assalamualaikum..



Alhamdulillah.. Adik telah berjaya merenovate blog MJ ni.. Anyway..header kat atas tu memang dah de harapan utk ditukarkan..

Ape2 pun..harap sume pembaca yang sudi singgah di ruangan kecil ini..merasa selesa dan seronok dengan perubahan baru ni..

Hehehe..

Bagi orang yang dari dulu lagi baca blog MJ..mesti dah faham tabiat MJ yang suke menukar template blog ni.. Hehehe..

Alhamdulillah..

Hari ni..dah selesai penggambaran untuk Video Night for Nisa'..

Sekarang tugas diserahkan pada DR. Nisa' pula untuk mengedit.. ^^

Insyaallah.. It will be our first video together..

Jazakillah kepada semua yang sudi membantu.. I know it is ain't easy to be a good actress and the way I want it..just make it harder for you guys..

Bulan enam nanti dah tukar kepimpinan baru.. Tinggal dua bulan aje lagi.. Rasa tak sabar pun ade.. Hehehe.. Sudah tiba masanya untuk fokus 100% hanya pada pelajaran.. :)

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to Do You Ever Feel Life is Going too Fast??

budak baikk!~ said...

adikkk...sedih la baca. n lagi sedih kalo btul2 ibu bapa kte dah takde..takde sape dpt gantikan dorang kan... tp tu la... kdg2 kte lupe... bile sakit ati je msti nk marah..pastu mesti nyesal wat cm tuh..smoga ibu bapa kte sume di panjangkan umur. so, dpt la kte bls jasa mereka ;)

gadisBunga said...

being a good actress is not easy, but being a true actress is even harder. :D

Mimi Jazman said...

budak baikk!~ ...
insyaallah.. ana pun berazam macam tu gak!! ^^

gadisBunga ...
yup3.. that is very very true.. hehehe.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.