A Thousand Years...

Assalamualaikum....

Tak tahulah samada tajuk dekat atas tu ada kena mengena atau tidak.. Cuma..nak beritahu di sini..yang esok MJ takkan ke sekolah..sebab malam ni baru sampai rumah..

Hari tu..lepas je habis Perkampungan Ilmu kat sekolah..MJ terus balik rumah..kemas-kemas baju and bergerak ke Sungai Petani (my home).. Mungkin ramai kawan-kawan dekat SP yang tak tahu..kat sini..MJ nak mintak maaf sangat-sangat sebab tak bagitau pun nak balik..

MJ tak bagitau pun sebab MJ sendiri sibuk.. Ke hulu ke hilir.. = =" Memang agak meletihkan.. Er.. Lagipun MJ balik enam hari je.. Walaupun nampak macam lame..tapi percayalah..ianya tak mencukupi langsung.. Bila balik Seremban..masih ada perkara yang masih belum selesai kat SP sana..

Hm...

MJ nak share satu gambar sebenarnya ni.. Yang ni mungkin ade kene-mengene sikit kot dengan tajuk kat atas tu..
























































































Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to A Thousand Years...

Mama Ema said...

tak apa..seronok dapat balik kampung.

Mimi Jazman said...

Mama Ema ...
mestilah seronok.. rasa lega sgt dpt jumpe famili kt sana.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

apa kaitan gambar dgn tajuk ya? ala otak berkarat x mampu mencerna huhu

Qani'ah said...

mimi ~ pakai spek ? comel :)
balik SP eh? mai la jenguk2 Islah :D

Mimi Jazman said...

Rina AVAIL a.k.a. Cik Betty ...
er.. kaitannya ialah.. A thousand Year tu kan theme song filem Breaking Dawn lakonan Kristen Stewart dan Robert Pattinson.. itu je pun.. hehehe.. :D

Mimi Jazman said...

Qani'ah ...
xdan la nak melawat islah.. :(
em.. ana baru ja pakai spek.. baru sebulan kot.. :)
hehehe.. terima kasih.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.