DIA Tak Pernah Jauh

Assalamualaikum..



Sangat sibuk.. Maaf..

Memang ada benda nak update tapi dah lupa (sebab terlalu lama dok dalam kepala agaknya..benda lain pun nak masuk jugak so semua benda yg nak diupdate kt sini terpaksa ditolak tepi lalu hilang dari kotak memori)..

Baiklah.. Baru-baru ni..berlaku satu perbualan yang MJ terdengar..

A : Apa khabar iman?

B : Tak berani nak cakap.

A : Awak rasa DIA jauh dari awak ke dekat dengan awak??

B : DIA tak pernah jauh..saya yang biasanya jauh dari DIA..


Then..MJ realise..DIA tak pernah jauh..kita yang sebenarnya menjauhkan diri dari DIA..

[+] sekadar pengisian biasa2.. :) sebenarnya tengah tandus ni (tandus idea)..

Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to DIA Tak Pernah Jauh

h4ni3 said...

salam MJ

yup.. mood nak menulis tu dah ada sikit.. tapi nak bw agak slow lah :)

MJ sihat?

zaid rahman said...

mimi. ive uploaded some of the london photos on my tumblr. pak zain haven't uploaded his yet. so yeah. tell me what do you think about the pictures. tehee. assalamualaikum.

Mama Ema said...

samalah dgn akak..idea selalu dtg time nak tidur...bila dah bangun idea tu hilang entah ke mana..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tandus idea pon ok jer pengisiannya..simple tp mendalam :)

Anonymous said...

hmm..syes..when i'm reading this..ana pun tkedu...ana x pernah tfkir smpi mcm tu skali..b0leh ana tahu siapkah org yg bkata sperti itu..?

Mimi Jazman said...

anon ...
dye adik kwn ana dkat sekolah.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.