Dah Start Sekolah...

Assalamualaikum.. 


Hari pertama sekolah?? 

Heee.. Ok je.. Alhamdulillah.. Tak banyak kesukaran walaupun ada sedikit kesukaran.. So far..tak de la teruk sangat. Alhamdulillah.. 



Guru kelas..Ustazah Aisyah.. Ade jugak beberapa orang guru yang dah bertukar.. Yang MJ tak kenal pun ramai jugaklah.. Heee.. 

Kawan-kawan sekelas.. Kalau budak perempuan tu..insyaAllah..MJ ingat kot nama dyeorg.. Budak laki..ade beberapa orang yang MJ tak tau nama.. 

Guru kelas pun tak de buat sesi kenal diri.. So..let the time decide bila MJ akan tau nama budak-budak laki tu.. Heee.. 

Ramai yang beruniform baru.. Adik pun dah tukar kaler baju tahun ni.. (Tahun lepas adik pakai baju putih..tahun ni baju biru.)

Baju MJ masih yang sama.. Beg pun.. Kasut je lain.. (Kasut baru ni menyakitkan kaki MJ.)

Dalam kelas..MJ duduk dengan Fatin Syahirah (blogger jugak). Belakang MJ pun blogger jugak..DR.. 

Bende special?? Er.. Tak pastilah..sebab baru tiga hari sekolah.. 

Tapi..yang pasti.. 

Selori kerja sekolah sudah sedia menunggu untuk disiapkan.. (walaupun baru tiga hari start sekolah.)


Busy?? Yup..! 

Apepun..moga Allah permudahkan urusan dan tenangkan hati serta meredhai setiap apa yang dilakukan.. 

[+] Sorry sebab post kali ni macam 'aneh' sikit.. 


Posted in , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Dah Start Sekolah...

MamaEma said...

selamat bersekolah kembali

Mimi Jazman said...

MamaEma ...
jazakillah.. :)

muhd farhan said...

mj...cikgu azam ada lg??....

Mimi Jazman said...

muhd farhan ...
xde dah.. baru je pindah..

muhd farhan said...

oww...spe ganti cikgu azam??....

Mimi Jazman said...

muhd farhan ...
er.. xtahu lg tp..dyeorg kate cikgu perempuan..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.