My Dream...

My DMemang indah jika hidup ini diisi dengan hanya namaNya.. Tak percaya?? GIVE IT A TRY.. Kita rasa lapang je memanjang.. Rasa nak senyum sensorang..tak ubah macam a girl fall to a prince.. Tapi..rasanya lebih hebat.. Tak habis-habis malahan sepanjang masa..kita rasa nak sebut namaNya.. Special eh?? It is special.. More than you know it is.. 

Lapang dada.. Tak tersumbat dengan benda-benda lain yang tak penting.. Hanya DIA.. 

Ok.. Tadi..MJ telah menjelajah beberapa blog dan MJ terjumpa blog kawan lama MJ dan cikgu sekolah lama MJ.. :) Miss them?? Yeah.. I am missing those sweet moments we gathered together in a small pondok belakang bangunan sekolah.. Haha!! Makan bekal sesama.. Wala.. Memang comel tol zaman dulu-dulu..!

My dream.. 

Satu hari nanti MJ nak belajar dekat tempat ni..

Glasgow University...

Pengaruh kawan?? Ya.. Kawan MJ pernah pergi sana dan MJ teringin nak tengok tempat dia.. :) Dan..bila MJ survey tempat dia..memang cantik..

Kawan-kawan banyak tanya, "kenapa tak nak pergi Jordan atau Mesir?" 
MJ jawab dalam hati, "sebab saya suka sejuk??" 

Hehehe.. Entahla.. MJ cuma bermimpi dan teringin ke sana, belajar di sana macam orang-orang yang MJ tengok dalam TV.. Lagipun..MJ teringin nak merasa apa yang tak dapat dirasa di Tanah Melayu ni.. 

It just a dream..a thing I would like to do in my future.. It is not wrong, rite?

Saya hanya merancang dan Allah yang lebih berhak menentukan apa yang terbaik buat saya.. 



Posted in , , , . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to My Dream...

ಠ_ಠ said...

blog spa, blog spa? hehe ;D

Mimi Jazman said...

ಠ_ಠ ... blog mlmh che mahani dgn blog syaza..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.