Farewell..

Minggu lepas,bertarikh bila,MJ pun dah tak ingat,kami sekelas telah mengadakan sebuah majlis perpisahan untuk meraikan dua guru kami iaitu Ustazah Sharifah dan Teacher Ain Syaqira.


Ustazah Sharifah ni orang Penang. Praktikal di sekolah kami mengajar subjek Pendidikan Syariah. 

Teacher Ain Syaqira pula student di sebuah matrikulasi yang MJ dah tak ingat nama. Teacher tengah cuti jadi teacher ambil keputusan untuk mengajar kami Chemistry memandangkan Teacher Norma sakit. 

Terima kasih buat kedua-dua orang guru ini sebab sudi meluangkan masa bersama kami dan mendidik kami yang bolehlah dikatakan sangat-sangat nakal ni. 

Harap segala kenangan yang telah diciptakan bersama terus kekal di ingatan tanpa ada yang terguris hati mahupun perasaan.

MJ yang paling banyak ambil gambar jadi terasa bersalah sangat-sangat kalau tak tunjukkan kepada kawan-kawan yang lain. Lagipun,ramai yang minta gambar-gambar ni. Ikutkan tu memang banyak lagi tapi haritu,Teacher Ain Syaqira ada pesan agar gambar dia tidak diTAG di Facebook so MJ buat keputusan,sape yang nak gambar Teacher Ain Syaqira,mintalah kat MJ sendiri sebab MJ tak berani nak publish gambar Teacher (gambar yang jelas nampak Teacher).

Dekat MJ ada beberapa video yang sempat MJ rakam malam tu,so bagi kawan-kawan sekelas yang nak,bolehlah mintak ye.. :) 

So..do enjoy the pictures below............! :) 

Budak lelaki 4 IKHLAS SHAMS...

Penolong ketua tingkatan kami..



Adegan suap-menyuap antara Ustazah Sharifah dengan penolong KT..



Karamel buatan Teacher Ain Syaqira cepat je habis..





Gambar ni betul-betul macam tersilap ambil...

Sorry... Sedikit blur.. 

Ni bukan gambar sekelas lagi ye.. 

Gambar budak perempuan 4IKHLAS.. sorry.. blur.. 

Bila Uzaid mula beraksi... 

Gambar ni sepatutnya lawa tapi terblur.. Sorry.. 


Sempat je dyeorg ni suap-menyuap kan?



Gambar sekelas..

Gambar sekelas

Gambar sekelas

Budak perempuan and budak tiga di barisan hadapan... 





Ketua Tingkatan kami dan Penolongnya..



Alhamdulillah.. Malam itu berjalan dengan lancar walaupun ada pihak yang kena marah.. Huhu..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Farewell..

h4ni3 said...

alahaiii
macam sebaya jer teacher dgn anak murid
hehe

Mimi Jazman said...

drhanie.. hehehe.. comel kan ustazah kami.. hehehe.. :)

Anonymous said...

knpe stiap gmbr yang ader kwujudan qiilah a.k.a kak long msti kdudukan nyer statik..x der gaye langsung..adeq nyerkene ajarneyh..nanti nak amek gmbrkawen pown statik jugak...godik lak siket..adezz...

Mimi Jazman said...

anon..anon ni adik aqilah ek??

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.