Perkembangan Terbaru



kehabisan suara. tinggal sisa sengau-sengau aje kat dalam tekak ni. hehehe..

baru habis test. (hari tu ja baru habis exam. minggu ni dah ada test. aduh.......)
tp..kira ok la jugak since tak buat bulan puasa. kalau tak nanti,mengadap buku je keja. AL-QURAN entah ke mana-mana (maklumlah..last minute study.)

hari ni..paper CHEMIST dan ADD MATHS juga BM.. BM tu ok je.. tak de la problem sangat.. ADD MATHS pun ALHAMDULILLAH..not bad. kira ok jugakla. at least,tak adalah teruk macam hari tu. CHEMIST je yang macam merana sikit. almaklumlah,jadual besar tak hafal. (jadual besar tu..jadual yang kat atas ni ha..)

Ustazah SHARIFAH cakap,SYARIAH MJ dapat 75% je. tak adalah bagus macam hari tu. tapi,tu kira bagus jugak bagi MJ sebab ustazah kata ada yang tak lulus. GULP!

4 paper sehari... boleh tahan jugaklah penangan test kali ni.. hehehe.. 

tadi,ada meeting dengan seorang doktor. nak tau sape doktor tu?? tengok sini. my favourite doc forever.. hehehe.. 

meeting apa?? hm.. kalian rasa?? 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Perkembangan Terbaru

muhd farhan said...

meeting apa.???...haha

Mimi Jazman said...

muhd farhan ...
meeting pasal risalah RAHMAT..

muhd farhan said...

oww....dua org je ke meeting...haha

Mimi Jazman said...

muhd farhan ...
mungkin..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.