Penat!

Ha... MJ mengeluh lagi. Marah dia! 


Grrr.... Entri MJ sejak kebelakangan ni memang HANCUS. 

Kenapa? 

Entahlah. Penat kot..

Minggu sekali lagi dah ada test lagi. 
Design RAHMAT2011 masih on the way. 
Semalam,baru je selesai pertandingan kawad. Sebelum ni,tiap-tiap petang ada latihan kawad lebih kurang 3 jam. Melecet kaki dibuatnya!
Semalam jugak,ada satu kisah yang MJ tak nak cerita dah berlaku. Cerita yang baik. Khabar yang baik. Tapi,nanti dicop orang lain,takabbur pulak jadi,biarlah. 
Kerja sekolah? Haha.. Nak pi buat la ni.. 

Huh.. Memang penat bila semua benda kena siapkan dalam satu masa. Bukan tangan ja tak cukup. Kaki pun tak cukup dibuatnya kalau hari-hari dikejar buat itu ini. Huh..

Satu minggu yang meletihkan di SHAMS telah pun tamat. Lepas ni,kena focus pada exam semat-mata.. dan RAHMAT sekali.. 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Penat!

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

RAHMAT tu ape?..

Mimi Jazman said...

ardzmarn..RAHMAT tu program bulan RAMADHAN.. RAMADHAN MADRASAH TARBIYAH.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.