Larian 1 MALAYSIA

tajuk macam MJ ni dah lari satu Malaysia je kan? Hehehe.. Tak de la nak lari satu Malaysia. Round satu sekolah pun tak larat.

hari ni,semua sekolah di Mlaysia diwajibkan ke sekolah dan buat larian. tak tahulah sekolah lain buat macam mana,tapi sekolah MJ buat larian round satu sekolah tu je. lepas tu dilanjutkan dengan perlawanan bola jaring dan futsal.

sebelum kami buat larian tu,kami buat senam aerobik. memang best. sebab akak-akak rumah kuning yang buat. hehehe..

ada lagu He's Beautiful,Baby dan banyak lagi la. memang agak seronok bila semua dapat buat senaman yang sangat 'memeluhkan'. cikgu-cikgu pun ramai yang sporting and join kami untuk buat senam aerobik tu.

hari ni terasa sangat menyeronokkan walaupun kepenatan. moga dengan ini,ukhuwah sesama kami lebih erat. Amin...

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Larian 1 MALAYSIA

Anonymous said...

harap MJ kekal d sana AMIN =)

Mimi Jazman said...

cik anon..ya.. tinggal thun dpan je..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.