Biology Chapter 5 Cell Divison



MJ tahu ramai yang dapat teruk dalam BIO untuk kita punya last exam hari tu. MJ pun dapat C je.

Baru-baru ni kami di 4IKHLAS SHAMS belajar CHAPTER 5 CELL DIVISION yang memang tak susah sangat tapi kena banyak bayang dan ingat turutan setiap yang berlaku.

Masa dalam LAB hari tu,TEACHER ZABEDAH ada bagi satu website untuk semua orang refer. Dan.. Alhamdulillah.. MJ dah pun tengok website tu dan bagi MJ sendiri,bagus jugaklah website tu sebab dia buat video tentang mitosis dan meiosis. jadi,try this!

http://www.cellsalive.com/

ada video..ada puzzle.. ada gambar..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Biology Chapter 5 Cell Divison

gadisBunga said...

subject faveret akak ni!

Anonymous said...

baca buku SCIENCE MODERn okay juga.. lebih ringkas ;)

Mimi Jazman said...

GB..klau mcm tu..my la tlg ajr kn.. hehehe..

cik anon..tp syllabus lain sikit kot.. xpa.. nnt sy try..

nurul said...

mimi.. ni chapter favourite kte jgak...

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.