Tukar Lagi

MJ mintak maaf lagi? Ya. Rasanya perlu. Sebenarnya MJ buat macam ni,bersebab.

Ok. Macam yang semua dah maklum,MJ memang tak ada FB. Kawan-kawan MJ kebanyakannya cuba nak contact MJ dan page ni je yang boleh pastikan kawan-kawan lama MJ terus mengikuti perkembangan. (er.. Sebenarnya,MJ sendiri tak pasti kepentingan page ni. Tapi memang confirm la dua tiga orang yang jadi pembaca setia kat sini)

dan,tak semua kawan MJ sehebat Ardzmarn dan Cik Anon yang boleh bagi comment kat page ni walaupun ruangan komennya di'hidden'.

Jadi,mungkin lepas ni MJ akan tukar lagi template ni. Er.. Mungkin ada yang dah menyampah tengok MJ asyik tukar template jadi,once again MJ mintak maaf ye.. Kalian bebas meras menyampah dengan MJ. Terima kasih. :-)

wassalam..

Published with Blogger-droid v1.7.1

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to Tukar Lagi

Anonymous said...

hahahahaha sungguh chumel template cik MJ nieyh... its up 2 u loe ... ini belog MJ ryte ? =)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.