Salam...

MJ cuma ada satu persoalan untuk ditanya hari ni. Soalan ni MJ tujukan khas buat seorang sahabat maya MJ, Ardzmarn.

Ardzmarn,
kalau baca post ni,tolonglah jawab persoalan MJ ni.

Macam mana anda boleh bagi komen kat sini?

Ya. Itu satu soalan yang sangat memusykilkan. Kenapa Ardzmarn boleh bagi komen dekat sini sedangkan MJ sendiri pun tak tahu caranya.

Ardzmarn,tolong jawab.

Terima kasih.

Published with Blogger-droid v1.6.8

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

One Response to

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

hahaha..

ada banyak cara untuk komen walaupun link komen di hidden.. melainkan komen itu di disable..

cara paling mudah adalah menggunakan google reader..

perasan tak kalau kita follow sesuatu blog.. bila kita log in blog kita kat dashboard sebelah bawah ada senarai blog yang kita follow kan.. :)


klik je kat entry mana yang kita nak baca.. pastu komen ar.. hahaha..


hahaha mudah bukan..


itulah dia salah satu cara yang paling mudah.. sekian..


:)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.