Kalau Boleh Terbang...

Hati terkedu sepi. Risau dan tak keruan bergabung menjadi satu. Rasa lemah tak berdaya menguasai hati,jiwa dan perasaan. Ini entri seorang manusia yang mula diserang rasa rindu yang menggunung.

Sekiranya anda boleh terbang,ke mana anda akan pergi?? Sekiranya anda sepantas Clark Kent,ke mana hendak anda tuju di muka bumi ni?

Kalau tanya pada MJ,MJ cuma ada satu jawapan. MJ mahu ke Kedah. Mahu terbang ke ISLAH sekarang jugak! Tapi,MJ tak nak dekat dengan ISLAH,MJ nak tengok aje dari atas. MJ nak tengok Gie,Nurul,Zakiyah dan ramai lagi.

MJ tak mampu nak gerak lebih dekat. MJ cuma nak tengok dari jauh,cukup sekadar mengubati hati yang kerinduan.

Pesanan buat budak-budak ISLAH yang berkemungkinan besar menyinggah di ruangan ni especially BANAT KELAS 3 US 2010,MJ nak antuna bukak blog MGNZ. ada lagu dekat sidebar.. and semua lagu tu ana dedikasikan khas untuk antuna..

MJ rindu ISLAH!!

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Kalau Boleh Terbang...

Anonymous said...

kalau saya.. say ingin terbang jauh dri sini ke tempat yg saya x kan d sakiti dan x kan menyakiti org laen... :)

phentermine said...

Phentermine...

nice post thanks for sharing.

http://www.PhentermineHome.com/

Mimi Jazman said...

anon..ade ke tmpt cm tu? dh jumpe ckp sy tau.. :)

Anonymous said...

x...x jumpa lagi... i.allah kalau dah jumpa saya bg twu.

Mimi Jazman said...

cik anon..hehehe..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.