People! Think!

Bukannya apa tapi fikirlah guna otak. MJ jarang guna bahasa kasar tahap kureng kat sini tapi bila dah jadi macam ni,mana boleh tahan.. MJ baru tengah seronok-seronok nak khusyukkan hati dek terkena tempias si Hlovate,ada pulak manusia yang menaikkan rasa amarah. 


Once again ladies and gentlemen,please use what HE had give to you wisely..


Perlu ke gambar yang menghairahkan ditayang di blog yang sebenarnya sekadar perkongsian? Kot ya pun nak beritahu atau nak share tentang perkara sedemikian,tak payahlah nak tunjuk gambar yang bukan-bukan tu. Adeh!! Explain saja pun orang dah boleh faham. 


Sometimes,people forget to think. 


[+] Sorry entri MJ macam ganas dan tak berperasaan semacam. Tapi,MJ betul-betul tak suka apa yang dah MJ tengok. 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

3 Responses to People! Think!

cik blablabla said...

tulah..kadang2 nak bg org pham sgt entry smpai terlupa had dan batas

susa ceq na tgk mj marah.hahaha

takot2

mimi jazman_MJ said...

cik blabla..MJ jarang marah kn?? hehehe.. :)

Anonymous said...

well. thats the reason why it is called, blog. you can post anything you want; pictures, notes, lyrics, videos. there are no rules for it.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.