Bukan Sengaja...

Ramai orang tanya MJ : "kenapa tak follow blog saya?"

Huhuhu.. Kalau kawan-kawan kat sekolah tu,bolehlah MJ cakap yang MJ ada masalah dengan laptop ni. Kalau kawan-kawan dekat maya ni,entah kenapa macam terhalang pulak. Yela.. MJ sekarang dah jarang-jarang update blog jadi susah nak buat kenyataan. Bila dah boleh update,banyak benda sangat nak tulis sampai terlupa nak buat pengumuman sebab apa MJ tak follow blog orang.

Ok.. Alang-alang MJ dah ingat,biarlah MJ beritahu.

MJ memang nak follow banyak blog. Tapi,masalahnya,bila MJ nak follow je,mesti MJ kena follow melalui akaun adik. Bila nak sign in as different user,dia cakap service tak available. MJ pun tak tahu kenapa. :(

Jadi,MJ memang susah nak follow blog orang sekarang ni. Ikut hati berlambak je blog yang MJ nak follow. :(

Ada sesiapa boleh bantu? Huhuhu.. :(

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

11 Responses to Bukan Sengaja...

Myra Jay said...

Hehe, samala kita MJ ye.. :)
Hye selamat berkenalan..
Myra pun xleh follow kat opis skg nie, jd kosong je, insyaAllah mlm ni MJ will follo MJ..hikhik :)

mimi jazman_MJ said...

Myra Jay..hehehe.. Seronoknye jmpa seseorg yg sme name.. Hehehe.. Time kasih sbb sudi nk follow.. :)

gadisBunga said...

kamu pakai gmail ke yahoo? kalau pakai selain gmail better create gmail account fast and use it to access your own blog.

Hanis Azla said...

Salam MJ.. akak pun tak pakar ttg hal yg mcm tu.. jdnya akak pun tak boleh nak tolong. Takpelah, harap2 org lain faham dgn masalah MJ tu.. Salam kenal yer.. thanks keana sudi singgah di blog akak..

KUREKURE COMEL said...

netbook mina pun cmtu..cedihh...
kalau kat opis baru okei....

h4ni3 said...

ada jugak blog yg saya tak folo, tapi tiap2 hari saya datang baca
:)

so.. apelah sangat folo memfolo tuuu

mimi jazman_MJ said...

GB..sy guna akaun gmail.. :(

hanis azla..xpe.. Time kasih sbb sudi balas kunjungan sy.. :)

mina..sy xbleh follow mlalui fon la plak.. :(

drhanie.. Hehehe.. Sbb tu la list kt tpi tu agk pjg.. Nmpknya..lpas ni akn smkin pjg la.. :)

mzhany said...

mimi, umm pelik jugak kan...tak pernah pulak hadapi nya setkt ni...sori tak dapat tolong mimi.

mimi jazman_MJ said...

Mzhany..xpe.. :)

misz sempoi said...

cop cop....
weh MJ aku pun sama x boleh follow org dah..
baru je lagi jadi mcmni..
sebelum ni ok..
so how??? nak nanges

Mimi Jazman said...

eh.. jangan nangis dulu..
er.. x pastila cm ne care nak mengatasi dye.. biasenye ana follow through other laptop la..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.