Pertama Kali Gagal

Dulu,pernah Asmira tanya pada orang ni mampu ke orang ni berhadapan dengan kegagalan satu ketika nanti sekiranya orang ni tak pernah gagal sebelum ni.

Soalan yang mendebarkan orang ni sebenarnya. Sebab memang mimi jazman tak pernah berhadapan dengan kegagalan pun sebelum ni. Dalam exam je la. Lain-lain tu banyak je yang gagal.

SUBHANALLAH.. Hari ni orang ni merasa gagal.

Hari ni dapat keputusan ujian kertas matematik moden. Tak pernah dalam hidup mimi jazman gagal dalam exam. Ni kali pertama.

Hanya ALLAH sahaja yang tahu bagaimana hebatnya perasaan kecewa itu. Dahlah kecewa,kena marah dengan cikgu zalia lagi. Cikgu zalia marah betul dengan kami semua. Ramai betul yang gagal.

Sedih sangat. Nampaknya lepas ni,mimi jazman kenala usaha keras lagi. Huh...

Moga ALLAH bersama orang ni.

[+] buat sementara,orang ni tak boleh blogwalking dan balas komen lagi sebab mama dah sekat penggunaan laptop. Hujung minggu je dapat. Jadi,orang ni blogwalking dan balas komen hujung minggu nanti je la ye.. Minta maaf sangat-sangat. Ni pun post dari emel je. Teruskan beri komen ye. Nanti orang ni balas..ok??

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Pertama Kali Gagal

gadisBunga said...

alahai...adat la tu dik. kegagalan ni penting supaya kite sentiasa ingat yg kite ni sebenarnya manusia... :)

h4ni3 said...

gagal sekali bukan bermakna gagal selamanya
kadang2 kita perlu gagal.. supaya next time kita akan beringat :)

humaira' said...

:) XPE LA nk wat cane..kita boleh usaha lg kn? anti tlg doa utk ana ana plak nk exam nie..takut~~hehe

MJ said...

GB.. em.. btul tu..

drhanie.. mungkin kurang usaha kot.. huh..

humaira'..moga anti boleh jawab exam dgn baik.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.