Blog...

siapa di sini yang ada lebih dari satu blog dalam akaun google anda?? ok.. baiklah.. orang ni pun macam tu. memang ada lebih dari satu blog. dan mungkin..kalau orang ni bagitau,ramai orang akan terkejut. hehehe.. tau kenapa??


sebab....orang ni ada lima blog!! hehehe.. berikut adalah senarai blog-blog tersebut..

  • blog Mimi Jazman ni la. ini blog yang bercerita tentang apa yang jadi dalam hari-hari orang ni dan sebagainya. yang umum untuk bacaan semua pihak. 
  • blog Privasi. ada dua orang yang mengikuti perkembangan blog ni. dan blog ni telah diprivatekan sejak minggu lepas rasanya sebab seganlah nak bagi orang baca cerita peribadi kita. hehehe.. 
  • blog yang satu lagi ni juga diprivasikan sebab ini pun ada banyak kisah peribadi. tapi blog yang satu ni,orang ni share dengan seorang kawan lain. kami saling mengikuti perkembangan masing-masing di blog tu la. sebab tu yang private tu. hehehe.. 
  • blog dengan kawan-kawan baik di ISLAH dulu. Kisah MGNZ. ini pun ruangan untuk tatapan umum walaupun tak ada yang baca. hehehe.. sekadar kami sahaja. 
  • blog galeri gambar kami berempat. Gallery MGNZ.. 
banyak kan blog orang ni?? hehehe.. maklumlah,orang ni kan ada banyak urusan. hehehe.. ye la tu. taklah. sebenarnya,kebanyakan blog yang ada dalam akaun orang ni adalah bertujuan untuk tidak memutuskan persahabatan kami memandangkan orang ni tak ada profil facebook yang bertulis nama MIMI JAZMAN. 

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Blog...

budak baikk!~ said...

ade byk gak..
tp yg aktif cume 2!~
ade gak rasa nak wat blog untuk peribadi punye... tp
kekangan waktu dan kemalasan yg wujud jadi nye ..
xdpt la wat.....
hehehehe
adik rajin, xpe!~~
chaiyokkk!!~

MJ said...

budak baik..hehehe.. sy pun x rjin manela.. kwn2 yg nak..sy pun buat je la.. lgpun..bleh eratkan ukhuwah.. :)

budak baikk!~ said...

bgs la tuh..
ade gak pk nak wat untuk kawan2...
tp mls la pule...
bz pn ye gak skrg..
so, hold dulu wat lg 1 blog..

MJ said...

Budak baik...xpe.. Nnt2 pun bleh buat.. :)

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.