Terima Kasih....

memiliki kawan-kawan yang baik hati dan sangat menyokong kita,memang menyenangkan. sungguh..walaupun hanya kenal melalui catatan-catatan di alam maya,kemesraan dan kasih sayang itu tetap melekat di jiwa. terima kasih buat mereka yang sangat memahami. yang sangat membantu. yang sangat baik sebagai seorang kawan.

orang ni doakan yang terbaik buat kalian yang sudi menghulurkan senyum bagi mengubat rasa sakit yang menikam jiwa. rasa bangga memiliki kawan seperti kalian. moga ALLAH merahmati kalian...

  • GB [terima kasih GB sebab jadi kawan yang baik. sayang GB!! sangat-sangat.]

  • Dr.Hanie  [terima kasih jugak sebab menghulurkan sedikit rasa senang dalam hati orang ni. sayang drhanie! dan...sgt2 suka apabila drhanie panggil orang ni dengan nama panggilan tu. hehehe..]

  • Ardzmarn [terima kasih. ayat macam mat romeo. hehehe.. tapi,tak pe.. terima kasih jugak ye.]

  • Humaira' [setia sebagai teman yang menyokong dengan baik. terima kasih,kawan lama.]

  • Budak Baikk [terima kasih sebab letak nama kita di blog awak. sayang budak baikk! hehehe.. ]
hati terasa lebih tenang dengan nasihat dan keprihatinan yang telah kalian tunjukkan. may ALLAH bless all of you..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

8 Responses to Terima Kasih....

budak baikk!~ said...

terima kasih gak dik!~~
seronokkan ade kawan2 maya..
walaupun tak penah jumpe..
still leh kawan2
insyallah 1 hari nnt kte wat gathering ye =)

MJ said...

budakbaikk...INSYAALLAH..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

terharu pulak gua rasa.. ekekeke..

:)

terima kasih kembali kerana memilih kami sebagai teman..

MJ said...

ardzmarn... :p

gadisBunga said...

GB pun terharu ni. sob sob.

ok, kalau ada pape just bagitau je. kat blog ni pun boleh cakap sebab ini blog kite kan? at least bila terulis apa yg membebankan tu rasa la lega sikit..ye dak?

MJ said...

GB..em.. INSYAALLAH.. time kasih tau sbb bg smgt kt kite..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

wah dah tuko theme nampak..

cantik ar..


:)

p/s: tak perasan pulak komen dah duduk kat atas tadi.. :)

MJ said...

Ardzmarn...rajin kau jalan2 ek?? Hehehe.. Kecik ckit la dye punye komen tu.. Ni..pak zaid yang buat.. Malaslah nak tukar balik.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.