My Ma and Ba

Dialog ini terjadi pada hari kami ke port dickson. Yang gambar banyak tu. Hehehe..

Baba : angah,pi la makan tu. Awat diet ka?

Angah (sepupu) : dak aih. Satgi angah pi la makan.

Baba : owh.. Ingat ka diet.. Kalau nak diet ikut cara anjang (my ma)..

Angah : kenapa ikut cara anjang?

Kami pun pelik jugaklah. Ma memang cakap nak diet tapi tak diet sangat pun jadi dok fikir jugaklah apa jenis diet yang mama amalkan.

Baba : pantang...........jumpa..!

Hehehe..

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to My Ma and Ba

cik blablabla said...

mimi!!!!!!! kenapa takleh bkak profile awak??huhu..naseb baik dapat google nama awak.hik2


haha..tengs komen ma blog!! terharuu~

MJ said...

Cikblabla..Hehehe.. Org ni pun xtau nape jd mcm tu.. Thanx jgk kat awk sbb sudi ckap thanx kt kite..

HonEyBuNNy said...

he2.....teringat lak..ada kish juga ttg diet..heheh

gadisBunga said...

pantang jumpa tu sebenarnya adalah diet terbaik! heheh~

cikceriacorner said...

hehehhe...

saya pon tgh kene berpantang..pantang kurangkan makan..heheh

MJ said...

cik blabla... owh.. mungkin awak tak boleh bukak org ni punye profile sbb orang ni ade private blog kot.. hehehe.. thnx ye sbb sudi meng'google' nama org ni.. may ALLAH bless..

honeybunny...citela...!

gadisbunga...yup yup yup.. xdapat den menahannya.. hehehe..

cikceriacorner... hehehe.. org ni ikut cara mama.. semua den belasah suke hati.. hehehe..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.