Merudum Tiba-Tiba

Rasa sedih sangat sekarang ni. Tengah baring atas katil,mata dah letih,mintak ditutup tapi hati rasa serba salah.

Hari ni,orang ni belajar sikit sangat. Tiba-tiba tak ada mood. Geram dengan diri sendiri. Diri rasa malas sangat. Kadang-kadang rasa macam nak hempaskan badan kat dinding tu. Geram!

Atau....adakah ianya biasa bagi seorang gadis yang sedang melalui 'bulan biasa'?? Huhuhu.. Tak suka.

Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

6 Responses to Merudum Tiba-Tiba

humaira' said...

bulan biasa?? camne tuu?

HonEyBuNNy said...

sama la...ila hari isnen haritu...rasa perasaan cm tu gak...down ja rasa...

h4ni3 said...

hehe..
biasa la tu :)



add maths kena banyak buat latih tubi

MJ said...

Humaira'..ana ABC la..

Honeybunny...hm.. Tak best kn??

Drhanie...ajarkn bleh..?? Hehehe..

humaira' said...

oooo..camtuu hehehe :P
ala..tula,klu x boleh ana ajarkn nti..byk2lah bertanya kt kwn2 chapter yg dh terlepas k? take ur time,u can do it!
don't be sad ye my girl..
insyaAllah allah permudahkn.. :)

MJ said...

humaira'..sekarang ana asyik stay back je kat sekolah sampai pukul lima sebab nak catch up balik mana yang terlepas.. letih o.. dah lah budak baru.. suasana pun baru.. cakap pun lain.. terbelit lidah dibuatnya..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.