Hari Pertama di SHAMS..

Wa... So best la SHAMS tu. Hari ni pendafaran. Pukul 9 pagi,orang ni dengan ma dah bertolak pergi SHAMS.
SHAMS tu besar sangat-sangat. Tak larat nak berjalan. SHAMS tu cantik. Ada kolam ikan yang sangat besar. Asrama yang bersih. Kantin pun bersih. Pokok-pokok pun banyak. Huh.. Kesimpulannya,SHAMS memang perfect! Hehehe..
Padanlah.. Sekolah SHAMS tu sebenarnya sekolah kluster. SMKA terbaik di negeri sembilan. Wa.. ALHAMDULILLAH.. Dapat jugak merasa sekolah yang bagus. Memang sekolah dia bagus. Dapat banyak anugerah. Pelajar pun baik-baik.
Tiba-tiba rasa 'kecik' pulak. Yela.. Mereka kat SHAMS tu semuanya bagus-bagus,pandai-pandai dan baik-baik belaka. Pelajar dia semuanya straight As je. Adus! Memang terasa diri ini 'kecik'.
Macam mana pun,cikgu-cikgu SHAMS memang kelakar and open. Tadi,kaunselor SHAMS tu memang lucu. Cakap nogori. Huh.. Nasib baik la orang ni cepat faham bahasa nogori tu. Kalau tak,mesti ternganga je dengar. Hehehe..
ALHAMDULILLAH.. Rasa gemuruh tu dah hilang. Rasa teruja pula yang mengganti. Hehehe.. Tak sabar nak pergi sekolah esok.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Hari Pertama di SHAMS..

cikceriacorner said...

alhamdulila..

belajau rajin2..:)

MJ said...

Cikceriacorner..INSYAALLAH..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.