Dah Sekolah....

andai kata aku tersalah bicara,izinkan dirimu menegur akan kesalahanku kerana aku ingin mendengar seribu bicara manusia di luar sana mengenai diriku.

sejak kebelakangan ni,orang ni memang selalu busy sikit memandangkan orang ni dah start sekolah. ALHAMDULILLAH.. dah seminggu orang ni sekolah setelah sebulan bercuti di rumah.

masih terkapai-kapai kat sekolah tu. maklumlah,budak baru tetapi INSYAALLAH...orang ni akan cuba untuk menyesuaikan diri sengan keadaan sekeliling nanti.

kerja sekolah memang banyak jadi memang tak ada masa sangat nak blogwalking blog-blog lain. sejak kebelakangan ni,diari ni agak sepi. bukan kerana orang ni sudah tak berminat,tapi kerana faktor masa dan mood.

balik sekolah agak lewat. lepas tu,kerja sekolah dah menimbun. memang banyak sangat-sangat. jadi kesimpulannya,orang ni memang kesuntukan masa. bila dah ada masa,mood menulis pulak yang tak datang berkunjung.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.