Check Mata...

Tadi singgah kedai spect,check mata.. Hm..
Keputusannya..sebelah kanan rabun jauh sikit.. Sebelah kiri..silau sikit.. Sikit sangat power so tak payah pakai spect..
Tp......
Kalau sakit kepala selalu sangat,makan ubat pun tak berkesan,lebih baik pakai spect..
Tapi baba buat tak tau je.. Dia kata tak perlu.. Ok.. Tapi,sakit kepala tu memang selalu sangatlah.. Hehehe.. Malas makan ubat..sebab..kalau makan ubat pun tak reduce jugak sakit kepala tu..so..malas nak makan..
Sekarang..kalau keluar..orang ni pakai spect hitam tu.. Hehehe.. Bukan nak berlagak ye.. Just tak tahan silau tu.. Cocok mata tu!! Huh..
Apapun..i love my eyes.. Sebab..kalau tak ada mata ni..orang ni tak boleh melihat dari dulu lagi.. Hehehe.. ALHAMDULILLAH..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Check Mata...

gadisBunga said...

try la permata hijrah...

MJ said...

GB..mahal la...

h4ni3 said...

makan vit A banyak2

MJ said...

drhanie.. baik dr... hehehe..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.