Boleh Beri Komen??

orang ni tak pandai sangatlah dalam snap-snap ni. jadi,komen anda mungkin boleh membantu. silalah beri komennya.. hehehe.. may ALLAH bless you guys..




Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

9 Responses to Boleh Beri Komen??

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

gua nak komen gambar no 3..

jangan marah tau..

actually i feel funny looking at that picture.. and that picture make me laught.. sebab

nie la first time gua tengok orang amik gambar fokus kat batang pokok bunga.. hahaha..

p/s: gua nak mintak izin simpan gambar nie buat koleksi gua .. buleh?

pada gua gambar no 3 nie membayangkan persepsi gua apabila gua melihat orang lain.. and personally, i like this picture very much..

MJ said...

ardzmarn..mule2 sekali..susah betul nak taip name anda.. hehehe..

silalah amek.. huh.. mula2 suspen gak bila anda cakap 'jangan marah' tu.. egt ke gmbr ni teruk sgt..

actually,gambar tu tak fokus ape2 pun.. just fokus daun tu je.. batang tu dh termasuk sekali..

jgn lupa taruk link kite kat gambar tu nanti.. hehehe..

well..dont judge a book by its cover.. hehehe..

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

alamak silap ar.. gambar nombor 4..
bukan nombo 3.. gambo yang last sekali tu.. gambo bunga..

cikceriacorner said...

so far ok..

sy xde la pandai sgt pasal gambau ni..tp ok aje..kalo ada pon kene explore lagi..ehhehe

MJ said...

Ardzmarn..ssah btulla nak eja nama ni.. Hehehe..

Actually..org ni dh fhm yg anda tersilap.. Hehehe.. Xpe..

Cikceriacorner..nanti usha lg tau.. Org ni prlukan lbh bnyk nsihat..

gadisBunga said...

nice try. teruskan usaha ok. ;)

MJ said...

GB..ok..thnx..

n@m@n said...

olympus ke?

MJ said...

Naman..em.. Kamera digital biasa je.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.