Shopping dalam Gelap...

mungkin hari ni orang ni tak larat sudah nak nak tulis ayat pusing-pusing bagai. kita hentam sajalah. tak laratlah. hehehe.. lagipun,senang sikit orang lain nak baca kan??

tadi orang ni dengan mama pergi shopping barang dapur kat FAMILI STORE yang baru sahaja kami terokai. pernah pergi shopping di sebuah tempat yang gelap?? hehehe.. tadi,FAMILI STORE dan tempat-tempat di sekitarnya black out jadi kami pun shoppinglah dalam kegelapan. hehehe.. even dalam kegelapan pun kami shopping banyak,kalau terang benderang lagilah banyak. hehehe..

mula-mula mama rasa risau jugak sebab keadaan gelap. tak tau macam mana nak beli barang. tapi,mama kan expert?? kejap aje troli tu dah diisi barang. hehehe..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to Shopping dalam Gelap...

humaira' said...

hahaha..crita yg menarik!huhu

MJ said...

humaira'...cam perli je..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.