Sakinah #4 : Fatimah oh Fatimah

#4 : Fatimah oh Fatimah

apabila dilihat semula pada FATIMAH,aku lebih suka menjadi KEEN. dia cantik namun tak pandai memanfaatkan kecantikannya itu. kulit FATIMAH putih dan licin. pasti lebih cantik kalau disapu blusher soft pink. mata FATIMAH bulat dan besar. pasti lebih cantik kalau dipakaikan eye liner,eye shadow dan mascara. bibir FATIMAH berwarna merah delima yang menawan. pasti lebih cantik kalau disapu sedikit lip gloss yang berkilau. tubuh badan FATIMAH juga indah. pasti menggiurkan kalau dipakaikan baju-baju yang sedikit ketat. begitu juga dengan kakinya. pasti lebih meletup kalau dipakai high heels ataupun gaun separa lutut yang berlambak di pasaran. rambutnya juga cun. pasti lebih cantik kalau diwarnakan dengan warna highlight sikit.

FATIMAH tidak begitu pandai berhias dan bagiku,FATIMAH memang tak pandai menggunakan peluang yang ada untuk mencantikkan dirinya. FATIMAH lebih suka bertudung dan memakai baju bersaiz gedabak yang langsung tak menarik. memanglah kemas dan bersih tapi tak ada fashion langsung! huh.. kalau aku lah berada di tempat FATIMAH,pasti aku akan gunakan kecantikan aku untuk memikat mana-mana lelaki yang aku suka. tak jadi masalah kan?? walaupun kat sekolah,aku ni sangatlah cantik tapi aku tak adalah secantik FATIMAH. hm.. tapi bagaimanapun,kalau aku keluar dengan FATIMAH,lelaki akan pandang aku dulu. hehehe..




Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

4 Responses to Sakinah #4 : Fatimah oh Fatimah

h4ni3 said...

hmm.. pandai berimaginasi ye =)

k.adibah tu saya kenal sejak zaman irc lagi. tau ker irc tu ape? awak kecik baby lagi masa tu kot. hehe

fajar tu pulak schoolmate saya masa kat mrsm taiping dulu =)

MJ said...

hehehe.. org dah jd penganggur.. maka,xdak kerja nak buat.. hehehe..

irc 2 ape??

kak adibah dengan fajar 2 bleh connect cam ne plak?? blogger biasa je??

gadisBunga said...

i missed something here. serial novel?

MJ said...

gadisbunga..org ni pun x pasti lagi.. hehehe..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.