He's Beautiful...

ok.. cerita di atas sudah tamat semalam. cerita mengenai seorang budak perempuan yang menyamar jadi penyanyi di dalam sebuah kumpulan bagi menggantikan abangnya. akhirnya,budak perempuan tu jatuh hati kat salah seorang daripada ahli kumpulan tu.

cerita ni bestlah jugak. hm.. dah tiga cerita korea orang ni promotekan kat sini. rasa peliklah pulak. tak fanatik pun dengan korea ni. tengok je. hehehe.. pengganggur lah katakan. 

tapi,cerita ni sweet. lagu dia pun best. gambar and watak pun cantik. jalan cerita pun menarik. orang ni suka watak jang eun suk dalam cerita ni sebab watak yang dibawa agak kuat. muka nampak tenang tapi dalam hati,ribut melanda. hehehe.. park shin hye pun bagus jugak. comel aje. cuma...teringinlah nak tengok park shin hye jadi lelaki yang lebih macho. hehehe..

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

7 Responses to He's Beautiful...

h4ni3 said...

dah lama tak tgk citer korea

MJ said...

drhanie..tgkla.. x rugi o... hehehe..

en_me said...

layannns.. ihiks

en_me said...

layannns.. ihiks

MJ said...

en_me..hehehe.. em.. layan.. tp dh habis dh la..

mohammad said...

citer korea banyak yang bagus-bagus ya..

MJ said...

mohammad.. cite korea banyak cite cinta je..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.