Watak-Watak Novel Lama...

masa tinggal di asrama dulu,orang ni menulis novel,kononnya. tulis pakai tangan je. tulis dalam buku latihan pulak tu. kalau diimbas kembali,memang rasa nak ketawa. walaupun novel tu daif,novel tu kira dapat sambutan hangatlah jugak di asrama waktu tu. mula-mula,seorang je nak pinjam,lama-lama habis satu asrama baca buku 'karut' tu. but not bad jugaklah sebab ramai orang suka. ramai orang puji. hehehe..

haikal and zahra. watak utama ni.





comel kan??

huhuhu..


jangan tanya orang ni jalan cerita novel tu sebab memang dah tak ingat. dulu,memanglah teringin nak habiskan novel tu tapi tak mampu sebab kepupusan idea. lepas tu,novel tu pun dah hilang mana ntah. anyway,thanks to yang pernah membaca segala coretan di 'novel' tersebut. may ALLAH bless.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

5 Responses to Watak-Watak Novel Lama...

An said...

well...aku msih ingat....nama tuuu

schah said...

t'ingt tyme pilih colour baju wtk2 tu ... hahaha .. best .. best ..

MJ said...

AN..anti egt???

humaira' said...

anti lukisss?????em..cam x kot.betul x?

MJ said...

Schah...lawak kn..? Hehehe..

Humaira'..bukanlah.. Ana manelah pandai lukis2 semua tu.. Huhuhu..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.