Komen dari Seorang Pembaca...

Hai..
Sebelum this hand nak coret banyak-banyak lagi dekat dalam paper ni,i want to say sorry because ambil this book without your knowledge!! sorry a lot ek!

nak komen sikit about your novel,can?! best lorh. hehehe!! ciplak mana?! or you buat sendiri this novel ni? cita-cita you nak jadi penulis novel ke?! huhuhu!!

kenapa cerita ni tergantung?! bila you nak continue write novel cerita zahra ni balik?! novel yang you tulis ni tajuk apa?! siapa karyanya?! i think i want buy this novel. hahaha!! boleh tak?!

nanti bila you dah continue write novel ni balik,boleh bagi kita baca tak?! boleh ek!! sebenarnya kita tak suka baca novel tergantung. so,you must done it,your novel!! kalau dah siap,bagi buku ni to me ek!!

okla. kalau rajin reply la. just nak tau siapa yang tulis novel ni. and apa tajuknya? okla. i give it back,this book to you. thanks Mimi Farah. have a nice day!! papai!!

by hand,
ainie
dorm 11

[+]

orang ni dok dorm 7. tak taula macam mana 'novel' tu boleh terlepas sampai bilik 11. hehehe.. pandai betul 'novel' tu gerak sendiri. hm.. tak pernah reply pun surat ni. so,orang ni jawab kat sini je la.

first of all,memang tak kisah pun dia baca 'novel' ni walaupun di luar pengetahuan. then,orang ni tak ciplak jalan cerita dia kat mana-mana. it is originally done by mimi jazman. cita-cita memang nak jadi penulis dan sekarang pun tengah menulis. hehehe.. penulis blog. hehehe.. memang teringin nak tulis buku sendiri. nantilah kot. manalah seorang student form1 ada banyak masa nak menulis banyak-banyak dan 'novel' tu hilang mana pun tak tau jadi,tak sambung dah la cerita tu. maaf ye. karya lukisan dibuat oleh nadia. tak ingatlah nama penuh nadia tu. dia tu kawan sekelas tapi sekarang,ish! entahlah. tajuk?? hehehe.. rasanya ada tapi dah lama dah jadi tak ingat dah. hehehe.. nak buy?? dah hilang la pulak. hehehe.. bagi balik untuk dibaca? huh.. hilang dah pun 'novel' tu. thanks sebab membaca. you too. have a nice day and may ALLAH bless you and me.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.