From Gadis Menjaga Hati...

assalamualaikum...
dear mimi... (dont be angry with this name...)

aku pun bersalah dalam hal ni. its not all your fault. aku cuma cemburu dengan kasih sayang yang hang dapat dari cikgu-cikgu di sekolah ni. tu je. aku tak suka perhatian yang hang dapat dari cikgu-cikgu dan pelajar-pelajar kat sini. aku cuma nakkan perhatian. thats all. enough. i dont need more. aku ingat,bila aku datang sekolah ni,aku boleh berubah jadi yang lebih elok and perfect tapi tanggapan aku salah. dekat sini,aku tension. aku tak suka peraturan dekat sini. cikgu-cikgu pandang rendah dekat aku so i change into bad. aku tak sukakan kebaikan. aku harap hang faham situation aku sekarang ni. okla. sampai sini sahaja coretan dari aku.

10 jari disusun,
1001 kemaafan diminta,
salah silap harap diampun,
agar diri ini tenang di sini.

[+]

ni zaman 'budak-budak' ok? biasalah tu. 'aku' tu bukan orang ni. orang lain. hehehe.. may ALLAH bless her.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

2 Responses to From Gadis Menjaga Hati...

humaira' said...

:) take care..

MJ said...

Humaira'...ok..INSYAALLAH..

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.