Balasan Surat...

Thanks,dengan jawapan Farah berikan. Akak bukan tak mau bagitau but malu la. Kalau bagitau Farah tak mahu. Akak nie simple je. orang pun tak lawa sangat. But tolong jangan bagitau pada orang sekiranya kita ni ada hubungan,ok? farah mungkin ada minat kak-kak kat sini kan? setiap insan mesti ada yang dia nak dan minat. betul tak? siapa kata farah ni jahat dan nakal? siapa yang kenal farah dengan teliti sahaja dapat mengetahui perangai farah. akak ni ialah,syarahan sama dengan farah and akak tingkatan tiga. tekalah. macam ni,kalau tak mahu tak apa,akak tak kisah sebab farah ada kata "farah ada reasons sendiri". Ok...
S_ _ _ _ _ _ N _ _ _ _ _

'TOLONG JANGAN BAGITAU KAT ORANG'
AMANAH

[+] ni surat waktu nak ambik kak angkat adik angkat dulu. ni waktu kat asrama. farah tu orang ni la. orang ni waktu di asrama dulu,lebih dikenali sebagai farah.

Posted in . Bookmark the permalink. RSS feed for this post.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.